Vergadering

Ongestoord bijpraten

Voor uw zakelijke besprekingen kunt u bij de Carrousel niet alleen plaatsnemen aan de mooie grote houten vergadertafel in het restaurant; in onze speciale vergaderruimte kunt u in alle rust ongestoord bijpraten of uw periodieke meeting houden.

Iedere donderdag International Quiznight

Business

Alle ingrediënten voor uw zakelijke bijeenkomst in huis

Van de businessborrel op vrijdagmiddag tot een informele bespreking, en van een zakendiner tot bijeenkomst van de netwerkclub: de Carrousel biedt alle ingrediënten voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Events

Feestelijke aankleding en culinaire verrassingen

Hebt u iets te vieren? Een jubileum, geslaagd project of eindejaarsafsluiting? Bij de Carrousel kunt u terecht voor de invulling van ieder feest. Zowel de sfeervolle aankleding als de culinaire verrassingen kunt u met een gerust gevoel uit handen geven. Over iedere wens wordt nagedacht, we organiseren uw event graag op maat.

Lunch

Snel of uitgebreid zakelijk lunchen

Uw zakelijke bespreking en de lunch combineren: bij de Carrousel is dat geen probleem. Zo kunt u ongestoord bijpraten en tegelijkertijd genieten van een lekkere maaltijd. Snel en simpel als er weinig tijd is, tot een uitgebreide luxe lunch als de agenda het toelaat.