Events

Er is altijd wat te doen#42 International Quiz night

Elke donderdagavond kun je bij Carrousel deelnemen aan de ‘International Quiz Night’. Wekelijks strijden hier 100+ deelnemers voor de eeuwige roem en leuke prijzen. Deze engelstalige quiz wordt georganiseerd door Number 42.

De Quiz

De quiz is ontstaan als ontmoetingsactiviteit voor internationals in Eindhoven maar is ook populair onder de Nederlandse locals! Iedereen is welkom. Elke donderdag begint de quiznight om 20:00 met de fotoronde. Om 20:30 start de quizmaster met de het stellen van vragen over de microfoon. De quiz bestaat uit 7 rondes, waarvan de meeste algemene kennisrondes zijn. Van sport tot reizen, van eten & drinken tot film & t.v. en van geschiedenis tot het laatste nieuws: het komt allemaal voorbij. De quiz wordt afgesloten met een muziekronde die je meevoert van de jaren ’60 tot de hits van nu. Rond 23:00 uur is de quiz afgelopen en ontvangen de winnende teams hun prijzen!

De Prijzen

Wekelijks zijn er mooie prijzen te winnen. Een random lucky team gaat met een culturele prijs naar huis: Van een toffe show in de Effenaar of het Muziekgebouw tot een onvergetelijke avond Parktheater of een bezoek aan het van Abbemuseum. De winnaars krijgen naast een flesje bubbels een Carrousel cadeaubon en ook het team op de tweede plaats gaat met een cadeaubon naar huis.

Speel mee!

Teams mogen bestaan uit 2 tot 5 personen en de deelname bedraagt €3,- p.p. Vooraf aanmelden is niet nodig; je loopt gewoon binnen. Heb je geen team, maar wil je toch meedoen? Geen probleem! Er zijn speciale Mix & Match tafels waar de quiz-crew je altijd in een gezellig team kan plaatsen. De uitslagen van de quiz, foto’s en wekelijkse hints vind je op de Facebook pagina van Number 42.

Diner vooraf of quizzen als team-uitje?

Wil je een hapje eten voor aanvang van de quiz? Geen probleem! Je kunt binnenlopen of een tafel reserveren via 040 – 245 38 90. Wil je langskomen met je collega’s? Neem even contact met ons op: we reserveren graag een wijkje tafels zodat jullie bij elkaar in de buurt kunnen zitten.

Vue bioscoop menu

Heerlijke keuzemenu

Geniet van een heerlijk 3-gangen menu. Bij dit menu ontvangt u een bioscoopbon voor JT Bioscoop Eindhoven waarmee u een film naar keuze kunt bezoeken.

  • €27,50 inclusief bioscoopbon
  • €19,75 zonder bioscoopbon
VUE Bioscoop Eindhoven